Enkelt & Roligt

-Vi gör det svåra och krångliga enkelt och roligt!

Jag driver den personliga och hållbara redovisningsbyrån. Mitt mål är att alltid möta kunden på kundens nivå och förklara bokföring och ekonomi på ett sätt så kunden förstår. Vi gör det svåra och krångliga enkelt och roligt. Vi kommunicerar på ett vanligt enkelt språk och förklarar och förtydligar tills du förstår. 

Vi utför löpande bokföring, moms, momsrapport, momsdeklaration, bokslut, årsredovisning, löner, arbetsgivardeklaration samt utför rådgivning och allmän administration. 

Vi jobbar med digitala verifikationer, om det går, för att ha en så miljövänlig och hållbar hantering som möjligt. Vi tar uppdrag från hela landet, då vi kan ses via internet för möten. Vi tar emot era underlag så som kvitton och fakturor via dropbox, e-post eller annat digitalt kommunikationsprogram. Naturligtvis funkar den hederliga gamla posten också utmärkt vid behov. Vi använder telefon, Skype, facetime, WhatsApp eller annat fungerande program vid våra möten. Om det finns anledning att träffas IRL så gör vi det. 

Vi har utfört ekonomiska tjänster sedan 2007 och vi växer kontinuerligt. Våra tjänster utförs med goda lovord från våra kunder vi är omtyckta och har ett gott rykte. Vi tar emot dig som kund i vilken bransch som helst, du är välkommen. I dag är våra kunder, i olika branscher som snickeri, konstnärskap, artister, musiker, tecknare, investerare, skyltar, entreprenörer. Vi hjälper ideella- och ekonomiska föreningar och organisationer som driver kulturarrangemang, kursverksamhet och tillhandahåller lokaler. Vi utför även ekonomiska tjänster till bolag registrerade utomlands som har aktiviteter i Sverige och till svenska bolag där aktiviteten främst pågår internationellt.

Välkommen, du som vill eller har startat eget företag, ni som driver en förening, du eller ni som drivit företag ett tag, du som har frågor. Hos oss får du bokföringshjälp, redovisningshjälp, ekonomisk rådgivning och ekonomihjälp. Hjälp med skattefrågor, momsfrågor, arbetsgivardeklarationer, periodiseringar, vilka avdrag du kan göra och allt som rör din bokföring och ditt kontor.

Vi befinner oss i Halland, med kontor i Skummeslövsstrand, Halmstad, Varberg, Laholm. Vi har även mötesplatser i Gävle, Stockholm, Järna, Gnesta, Nyköping på östkusten samt västra Skåne som Ängelholm, Helsingborg och Malmö. Vi tar naturligtvis emot dig vart du än befinner dig i landet om du upplever att vi är den rätta hjälpen för dig.